Uw specialist in kwaliteits badkamers en installatietechniek! vakmanschap sinds 1897

Comfort badkamers

Het is fijn om zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving te blijven wonen. Vaak is het lastig om dit zelfstandig te kunnen blijven doen. Kömhoff helpt! Wij kunnen met eenvoudige aanpassingen in badkamer of toiletruimte uw zelfstandigheid vergroten. Zo kunnen we een ligbad vervangen voor een douche zonder ingrijpende verbouwing.

Kömhoff is gespecialiseerd in deze zogenaamde ‘comfort badkamers’. Waar gewenst, kunnen we uw badkamer ook van A tot Z renoveren. Kom gerust langs in onze showroom om ideeën op te doen! Onze medewerkers helpen u graag op weg, met uniek advies voor uw situatie. Na die oriëntatie kunnen we een afspraak maken, waarbij we een 3d-tekening maken van uw vernieuwde badkamer. Tijdens zo’n afspraak maken we ruim de tijd om uw unieke wensen waar te maken.

comfort badkamer Kömhoff    kinemagic comfort badkamer Kömhoff

Comfort badkamers in het Huis van Morgen

Wilt u eens zien hoe zo’n comfort badkamer er uitziet in een woning? Dan bevelen we u aan om het Huis van Morgen te bezoeken! het Huis van Morgen is een laagdrempelige demonstratiewoning aan de Bernhardstraat 4 in Panningen. Hier kunt u zelf ervaren welke mogelijkheden er nog meer zijn om langer in uw huis te kunnen blijven wonen. In het Huis van Morgen vindt u een comfort badkamer van Kömhoff.

Bekijk hier de website van het Huis van Morgen: www.huisvanmorgen.nu