Uw specialist in kwaliteits badkamers en installatietechniek! vakmanschap sinds 1897

Badkamers

In onze showroom in Panningen kunt u vrijblijvend alle mogelijkheden verkennen die er op badkamer gebied zijn. U bent ten alle tijden van harte welkom om alle badkamers in de showroom te bekijken. Wanneer we met een klant aan tafel gaan zitten, kunnen we dieper ingaan op iedere unieke badkamerwens. Daarbij maken we een 3d-tekening van uw nieuwe badkamer, zodat u weet hoe het er uit komt te zien. Als we u op deze manier mogen helpen, verzoeken we u om een afspraak te maken. Zo hebben onze medewerkers alle tijd om u te verrassen met talloze unieke badkamerideeën!

elise badkamer kömhoff   elise badkamer kömhoff

 

Welke stappen doorloopt u bij het kiezen van een nieuwe badkamer?

 1. Oriënteren
  U kijkt wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk heeft u meerdere opties! Gaat u alleen voor sanitair en zorgt u voor eigen installatie? Of wilt u alles perfect geïnstalleerd hebben? Kömhoff kan u in beide gevallen helpen om tot een juiste beslissing te komen.
 2. Eerste afspraak
  Tijdens een afspraak met een van onze medewerkers, gaan we diep in op al uw badkamerwensen. Vergeet niet de originele bouwtekening van uw woning mee te nemen. We creëren een 3d-tekening van uw huidige ruimte en bouwen samen hierin de nieuwe badkamer. Zo krijgt u al direct een preview van uw nieuwe badkamer! De creativiteit en het vakmanschap van onze medewerkers zorgen ervoor dat uw badkamer uniek is. Helemaal naar uw wens.
 3. Thuis opmeten
  Bent u enthousiast geraakt van de mogelijkheden die Kömhoff te bieden heeft? Dan komen we bij u thuis kijken of alle wensen te verwezenlijken zijn. We meten alle maten nog eens exact op.
 4. Vervolgafspraak
  We maken nu een uitgebreide technische tekening en checken nog een keer of alles klopt. U ontvangt hier onze offerte, die we naar uw situatie opstellen. Wanneer alles akkoord is, plannen we de installatiewerkzaamheden.
 5. Start installatie
  Op de afgesproken datum beginnen de werkzaamheden ten behoeve van uw nieuwe badkamer.
 6. Oplevering
  Kömhoff komt langs voor de officiële oplevering. Zijn er nog punten die extra aandacht of afwerking verdienen? Dan zorgen we dat die zo snel mogelijk geregeld worden!
 7. Nazorg
  Mocht u na oplevering nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Baderie

Kömhoff is aangesloten bij Baderie. Klik op het Baderie logo om naar de Baderie website te gaan.
Baderie Kömhoff